Priligy Generisk

Køb pris Priligy Generisk 30, 60, 90 mg direkte online

Generisk Priligy er en gruppe af lægemidler, der hjælper med at øge varigheden af samleje. Tidlig ejakulation forekommer ofte som et af symptomerne i udviklingen af seksuel impotens. Af denne grund er generisk Priligy meget populært, og du kan bestille det til en god pris når som helst på vores online apotek. Vi sørger for, at din ordre bliver afsendt fortroligt. Køb Priligy sikkert og nemt kan gøres af enhver mand, der ønsker at forlænge sin nydelse under sex.

  • Hurtigt indsættende virkning
  • Langtidsholdbar effekt
Sikker transaktion
Besøg certifikatslinks på siden Checkout
Payment Methods

Priligy Generisk 60mg

Pakke Pris Per Pille Pesparelser Bonus
60mg x 10 tabletter
338 kr
34 kr 0 kr - Køb
60mg x 20 tabletter
688 kr / 548 kr
27 kr 140 kr + 4 tabletter Køb
60mg x 30 tabletter
1026 kr / 756 kr
25 kr 270 kr + 6 tabletter Køb
60mg x 60 tabletter
2018 kr / 1298 kr
22 kr 720 kr + 8 tabletter Køb
60mg x 90 tabletter
3054 kr / 1884 kr
21 kr 1170 kr + 10 tabletter Køb
60mg x 120 tabletter
4100 kr / 2420 kr
20 kr 1680 kr + 10 tabletter Køb
60mg x 180 tabletter
6209 kr / 3509 kr
19 kr 2700 kr + 10 tabletter Køb

Eksempel på en bøsse
Din ordre vil blive pakket forsvarligt og leveret inden for 24 timer. Sådan ser emballagen ud (rigtige billeder af den afsendte vare). Den har samme størrelse og udseende som et normalt brev (24x11x0,7 cm) og vil ikke mangle sit indhold.

Leveringsmetode
Ekspresslevering
Leveringstid
4-11 arbejdsdage
Pris
112 kr
International forsendelse
Beskyttelse og sikkerhed
Diskret emballage
Garanti for privatliv og anonymitet
Levering af din ordre inden for 21 dage
100% garanteret levering.

Lægemidlets formål og egenskaber

Utilstrækkelig erektion er et almindeligt fænomen blandt mænd, der lider af erektil dysfunktion. Samtidig diagnosticerer flere og flere læger i dag en anden patologi kaldet tidlig ejakulation. Hurtig ejakulation er et lige så alvorligt problem i praksis, da det forhindrer begge partnere i at nyde sex.

Problemet kan løses med Generisk Priligy, som nu produceres af et velkendt farmakologisk mærke. Generisk Priligy bør bruges af alle voksne mænd, der har oplevet erektil dysfunktion og tidlig sædafgang. Dette er den eneste måde at forsinke afslutningen af samleje og tilfredsstille din partner på. Tidlig ejakulation er forårsaget af den hurtige ophobning af serotonin, og Dapoxetine giver dig mulighed for at forsinke dette øjeblik. Priligy er ikke vanedannende.

Hvordan det virker (virkningsmekanisme), Aktiv ingrediens, Effekt

Et særligt lægemiddel, Dapoxetine, bruges til at fremstille moderne generisk Priligy. Stoffet hjælper med at hæmme serotonin-gen optagelsesprocessen. Som følge heraf vil dette stof ophobes langsommere i kroppen, hvilket vil øge varigheden af samleje uden at reducere dens lysstyrke. Dapoxetin reducerer intensiteten af kemiske reaktioner i CNS, som er ansvarlige for hurtig ejakulation. Priligy hæmmer serotonin mellem neuroner, så der ikke er noget signal fra receptorerne i nervesystemet til at ejakulere.

Indtagelse (hvornår, hvor meget skal du tage, hvornår Dapoxetine begynder at virke, varighed)

For at få de ønskede resultater af brugen af medicinen skal du følge producentens anbefalinger nøjagtigt. Det tager mindst 1 time for Dapoxetine at ophobes i tilstrækkelig koncentration. Den tidsperiode, der kræves for akkumulering af optimal koncentration, afhænger af de metaboliske egenskaber. Efter indtagelse af generisk Priligy varer effekten i flere timer.

Hvad skal jeg ellers vide, før jeg går ind?

Før du starter et forløb med Dapoxetine, bør du altid kontakte din læge. Det er ham, der vil kunne foretage de nødvendige undersøgelser for at fastslå patientens aktuelle sundhedstilstand. Hvis en mand har en af følgende sygdomme, bør du informere din læge om dem

- hjertesygdomme;

- nyre- eller leversygdom;

- iskæmi;

- sygdomme i nervesystemet.

Generisk Priligy er ikke egnet til patienter, der er tilbøjelige til at få priapisme.

Dosering

Ved at følge en individuel dosering kan en mand få optimale resultater i løbet af kurset. I dag er Generic Priligy tilgængelig i Dapoxetine 30, 60 og 90 mg pr. tablet. For at forstå, hvor meget af stoffet der skal tages på en dag, skal du beslutte dig for kompleksiteten af tilstanden. Normalt tager begyndere kun 30 mg Dapoxetine. For de fleste tilfælde af tidlig sædafgang er 60 mg tilstrækkeligt. 90 mg Dapoxetin om dagen er den maksimale dosis.

Interaktion

For at opnå optimale resultater under kurset skal du blot følge nogle få enkle retningslinjer. Priligy må ikke kombineres med alkohol. I dette tilfælde kan patienten udvikle døsighed eller miste bevidstheden, hvilket ikke er befordrende for et fuldt seksuelt liv. Dapoxetin bør heller ikke tages, hvis en mand bruger anden medicin:

- CYP3A4-blokkere;

- monoaminoxidasehæmmere;

- antidepressiva.

Dapoxetin er ikke egnet til behandling i kombination med andre serotonin blokkere. Hvis en patient er usikker på, hvilken gruppe Priligy anvendes i, kan du få svar fra din læge.

Kontraindikationer

Individuel intolerance over for Dapoxetine er den vigtigste kontraindikation for brugen af Priligy. Også mænd under 18 år bør frarådes at tage det. Priligy er ikke egnet til piger, hos hvem det ikke vil have nogen positiv effekt i kroppen. Dapoxetin har ingen direkte virkning på kørsel. Generisk kan forårsage bevidstløshed eller besvimelse og døsighed, så det bør tages med forsigtighed, når man arbejder på farlige arbejdspladser.

Side note

Lægemidlet forårsager sjældent bivirkninger. Dette skyldes den individuelle dosering og den afbalancerede sammensætning af hver tablet. I nogle tilfælde kan mænd lide af bivirkninger:

- et tab af energi;

- åndenød;

- kvalme;

- allergisk løbende næse.

I de fleste tilfælde er de anførte bivirkninger karakteriseret ved minimal ubehag og varighed. Hvis de er mere udtalte, bør der søges lægehjælp. I vores katalog finder du kun original Priligy, hvilket vil reducere sandsynligheden for bivirkninger.

Overdosis

Dapoxetin kan føre til forskellige bivirkninger, hvis det får lov til at overdosere. Da de alle er udtalte og langvarige, vil det være et krav at se en læge, hvilket giver mulighed for symptomatisk behandling.

Opbevaring

Priligy opbevares bedst på et koldt, mørkt sted uden for børns rækkevidde. Priligy bør forblive i sin originale emballage for bedre opbevaring. Udløbsdatoen for indtagelse af medicinen er angivet på emballagen. Når udløbsdatoen er overskredet, skal du stoppe med at tage Dapoxetine.

Ansvar

Oplysningerne om Priligy til at forlænge samleje gives på internet apoteket kun til individuel information. Administrationen er ikke ansvarlig for eventuelle bivirkninger fra selvbehandling.

  • Populære produkter
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
20 kr per tablet
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
18 kr per tablet
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
21 kr per tablet